Motor-Forum voor vrouwen

Voor alle vrouwen die van motorrijden houden

 Verjaardagen
Gefeliciteerd:
smurfin (50)
In de aankomende 7 dagen:
swing lady jenny (56)
Bianca (39)

 Willekeurige gebruiker
SonjaSonja
Gebruikers-avatar
Super bike-ster
Super bike-ster

Geregistreerd:13.Apr.2011
Berichten:276
Woonplaats:   Leiderdorp

 Biker-babes
Afbeelding

Afbeelding
Er zijn ook Biker-Babes opnaai-emblemen verkrijgbaar kijk voor meer info. op ons forum.
Afbeelding

Agenda Biker-Babes.

18-Jan-Wintertreffen
06-Apr-Toertocht Gouda Shoonhoven
11 t/m 13 Juli-Biker-Babes weekend
24-Aug-Brabantritje

 Meeste berichtenplaatsers
Gebruikersnaam Berichten
monique 6087
Rebelsan 4048
Fien 3555
Annieta 3425
Marianne 3137
Lady Shopper 2895
Debby 2641
Maud 2612

 Laatste gebruikers
Gebruikersnaam Geregistreerd
Axelj 01 Sep
Prairy 12 Aug
Marleen Nijhuis 07 Aug
K&Jprojects 04 Aug
1tijgertje 04 Aug
Noomie 03 Aug
sammie 30 Jul
MakeMyDay 28 Jul

 Link naar ons
Voel vrij om te linken naar Motor-Forum voor vrouwen. Gebruik dan de volgende HTML:


Welkom
In September gaat dit forum sluiten wij gaan dan verder op Facebook. je kan ons vinden op de Facebook pagna van Biker-Babes

Biker-babes foto`s

Eerste ontmoeting met de VTR........


Dan is het moment aangebroken. Je hebt je pasje gehaald. Je mag zelf de weg op. Pasje brand in je zak, handjes worden klammig. Vriendlief staat buiten op je te wachten, naast die enge heftige 1000cc motor. Nog maar een blik in de spiegel. Heel nutteloos want er gaat zo een helm op je hoofd. Het lijkt een beetje op koudwater vrees. In jezelf verman je je. Kom op dit wilde je toch zo lang. Allerlei gedachten schieten door je hoofd, straks is de motor te heftig. Hoe neem ik met deze motor een rotonde. Hoe heftig remt ie..........
Licht trillend pak ik mijn werkelijk schitterende helm. Wat bizar dat je daar oog voor hebt op zo een spannend moment. Ik pak de deurklink en stap naar buiten. Vriendlief staat nog steeds geduldig te wacht. Wat een kanjer want zulk mooi weer is het niet.

Meteen de vraag of ik er klaar voor ben. Ja ja, ik ben er klaar voor. Toch??? Het moet wel, ik heb mijn pasje gehaald. Ik zie dat vriendlief motorkleding aan heeft en zijn helm vasthoudt. Oh ja dat was de afspraak. Als de motor tegen valt, dan rijdt hij hem naar huis en kan ik in de fijne vertrouwde auto terug. Zullen we de ruil nu maar vast maken. Een strenge stem in mijn hoofd dat ik me niet moet aanstellen. Dat niemand van mij verwacht dat ik nu meteen als een soort Valentina Rossielientje wegrijd.

Schijnkalm en beheerst ga ik op de motor zitten. In mij is de spanning bijna ondragelijk geworden. Ik draai de sleutel om in het contact en start de motor. Hoewel ik hem al minstens honderd keer heb gestart is het nu anders. Zou hij mij wel verdragen als coureur. Ik voel onder mij de motor tot leven komen. Het schitterende geluid dringt tot mij door. Nu is er geen excuus meer. Ik trap de motor in zijn 1 en rij voorzichtig weg. Aan het einde van de straat verzoek ik mijzelf om weer adem te gaan halen omdat het anders wel een heel spannend ritje wordt.

Rustig rij ik de "grote" weg op. Ik draai beheerst met mijn rechterhand, mijn hart bonst in mijn keel. Ik zie de wereld langs mij heen schieten. Ik ontspan. Wat een heerlijk gevoel en wat is de motor gentle met mij. In de verte zie ik een rotonde aan de horizon verschijnen. Oh fijn, terug spanning. Immers ik heb vanaf mijn voordeur nog geen kilometer gereden en nu al een rotonde. Waarom woon ik ook alweer in Lelystad a.k.a rotondecity.

Voorzichtig neem ik de rotonde, kijk dat gaat eigenlijk best wel makkelijk. Wat fijn toch dat ik mezelf van te voren zo een buikpijn kan aanpraten. Ontspanning neemt het over van mij. Ik voel me zelfs al een klein beetje zeker. Heel mans probeer ik het gas van de motor een beetje uit. Natuurlijk op een rechter dan recht stukje. Nog manser ga ik een beetje remmen. Wat een heerlijke motor. Wat reageert hij kalm en beheerst. Dat je dat zelf in de hand hebt drong even niet tot mij door. Er was een klik met de machine. De motor waar ik zoveel ontzag voor had wilde met mij samenwerken. Wat FANTASTISCH!!!!!!

Trots stapte ik enkele tijd later weer af. Geen trillende benen meer, geen spanning meer. Ik wilde meer meer meer!!!! Vriendlief kwam met een trotse glimlach op mij afgelopen. Een kusje en een heel lief "Je rijdt leuk meis." Mijn dag kon niet meer stuk en ik had er een nieuwe grote liefde bij. Onze mooie Gentle VTR

Elsje - VTR

Link

Wie is er online?

Wie is er online? Er zijn in totaal 15 gebruikers online :: 0 geregistreerd, 0 verborgen en 15 gasten (Gebaseerd op de gebruikers die actief waren gedurende 60 minuten)
De meeste gebruikers ooit tegelijkertijd online was 973 op Di 19 Nov 2013, 21:56

Geregistreerde gebruikers: Geen geregistreerde gebruikers
Legenda :: Beheerders, Globale moderators

Ga naar:   Aanmelden
Gebruikersnaam:


Wachtwoord:


Herinner mij


 Statistieken
Totaal
Aantal berichten: 62649
Aantal onderwerpen: 2059
Aantal mededelingen 19
Aantal sticky's 5
Aantal bijlagen 0

Onderwerpen per dag: 1
Berichten per dag: 31
Gebruikers per dag: 0
Onderwerpen per gebruiker: 8
Berichten per gebruiker: 253
Berichten per onderwerp: 30

Geregistreerde gebruikers: 248
Onze nieuwste gebruiker is Axelj

 Kalender
<< September 2014 >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30


 Het team
Beheerders
monique
Moderators
Rebelsan

 Links

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Vertaald door phpBBservice.nl.